AGAMES 討論區

標題: 欲哭無淚,相對無言 [打印本頁]

作者: 貓貓    時間: 2013-8-21 21:43:55     標題: 欲哭無淚,相對無言

好搞笑,今晚同媽咪去街食飯翻來,惗住繼續我既野怪生活,居然話我知,乜乜角色禁止登陸!……

邊個可以話我知點解?!呵呵……好無奈,超無奈!遊戲D F系RC無限安慰,但系真系失望lo~~究竟想點!!!我辛辛苦苦練既號啊!!!!!我個幾百金啊!!!!!!!

作者: 老貓    時間: 2013-8-21 21:47:40

==頭先都無事?更新完之後有無玩過

作者: 貓貓    時間: 2013-8-21 21:49:35

老貓 發表於 2013-8-21 21:47
==頭先都無事?更新完之後有無玩過

下晝更新完  我上去企咗可能有半個鐘,都冇事!跟住媽咪話要去街,我咪沖涼、畫皮跟住出去囖~返來就……  我表示,我相當之無奈!
作者: 老貓    時間: 2013-8-21 21:51:19

因為呢...家陣更新左個功能係 檢舉外掛 可能有啲人手多或者惡意投訴左你搞到你入廠。台灣果邊好多人咩都無用過照樣比人封
作者: S24461166    時間: 2013-8-21 21:56:00

你係咪成日打完d寶箱又唔汁,又係遠攻,企定定係度射怪- -d人見你咁可能以為你用左外掛,你一係打去客服度問下,有時佢會開返比你
作者: TBGD    時間: 2013-8-21 22:04:21

可以寫信俾客服上訴
作者: melodyck    時間: 2013-8-21 22:35:20

鬼叫你用外掛咩  一大班【詞語過濾】用火炮帶4隻小朋友  
作者: 貓貓    時間: 2013-8-22 02:09:16

melodyck 發表於 2013-8-21 22:35
鬼叫你用外掛咩  一大班【詞語過濾】用火炮帶4隻小朋友

我冇用外掛.我用咗既話我就唔出聲啦....真系趣致啊你!!  

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2