AGAMES 討論區

標題: 一堆外掛 [打印本頁]

作者: yee.333    時間: 2013-8-17 00:37:09     標題: 一堆外掛

一堆外掛

作者: hiiemmiov    時間: 2013-8-17 00:42:24

那甚麼東東= =!!
作者: 羽瞳    時間: 2013-8-17 00:52:38

咁快有外掛真係
作者: 33165424    時間: 2013-8-17 01:32:50

新出既GAME冇咁快會出
作者: 33165424    時間: 2013-8-17 01:33:23

同埋有防外掛功能 點會有
作者: yee.333    時間: 2013-8-17 09:43:23

6-8人打10幾分鐘打同人隻怪~你見到先否定我啦~
作者: 00852340    時間: 2013-8-17 09:45:37

世上總有懶人~情願對住部腦眼光光都唔肯落手落腳打

坐係部腦面前睇住機械人打機~有防外掛先自己手動打字
作者: keith950508    時間: 2013-8-17 13:24:08

全部用緊夏娃
作者: c0921    時間: 2013-8-19 01:57:45

今日我都見到 一堆一樣樣既20lv火炮同夏娃
係日輪刷左成晚 仲要識汁寶箱 (睇個名似大陸人
gm快d做野plz (有圖放唔到sad

作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-19 12:35:45

而家絕大部份外掛都係幣商工作室,由於佢地用既外掛唔會公開,我地冇辦法拎到,所以好難封,不過我地都加緊上線封帳號,如果大家可以一齊合作,拒絕同幣商買幣,我相信佢地好快就會唔掛啦。
至於其他公開俾人下載既外掛,只要我地搵到就一定會盡快封,大家可以放心,亦都歡迎大家向我地提供外掛程式。
作者: colourp    時間: 2013-8-19 13:43:21

大覺屋師真 發表於 2013-8-19 12:35
而家絕大部份外掛都係幣商工作室,由於佢地用既外掛唔會公開,我地冇辦法拎到,所以好難封,不過我地都加緊 ...

幻想小強<<<<x x國外掛
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-19 14:07:50

colourp 發表於 2013-8-19 13:43
幻想小強

thx~~~ 會留意下~~~
作者: 綾小路天    時間: 2013-8-19 16:18:32

係有外掛,網上都搵到.
不過我無試過 所以唔知佢地點破果個防外掛系統掛一晚..台版好多人話好多掛..
其實我都會一直打怪 因為打怪好賺,. 當你打4X系列怪.一舊垃圾46銀(無記錯既話)
一件裝 差唔多100銀 我農一粒鐘 10金都無咩問題..
咁有數得計啦. 金收5格包大概 1金:1點... 金平過點自然有人買金.無得講.\

唯一想D人唔刷,.咪低野怪報酬率囉.晴空點解無人掛.因為野怪無食水
反正隻GAME有單副本.我都想隻GAME耐玩D.
最好GM檢討下.改到野怪D垃圾得1銀..
裝備又改低少少.少過副本.咁咪無人刷囉
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-19 17:17:25

綾小路天 發表於 2013-8-19 16:18
係有外掛,網上都搵到.
不過我無試過 所以唔知佢地點破果個防外掛系統掛一晚..台版好多人話好多掛. ...

不如唔好有垃圾仲好- -話明垃圾。。。要來做咩
作者: 綾小路天    時間: 2013-8-20 09:27:55

qqaazz1998 發表於 2013-8-19 17:17
不如唔好有垃圾仲好- -話明垃圾。。。要來做咩

咁大佬./怪總要有D素材果D架.我覺得係垃圾O者.有用既人會覺得係寶.
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-20 10:37:48

綾小路天 發表於 2013-8-20 09:27
咁大佬./怪總要有D素材果D架.我覺得係垃圾O者.有用既人會覺得係寶.

那你要裝定垃圾,不如多d裝仲好
作者: R.Pattinson♥    時間: 2013-8-22 17:32:36

最憎外掛

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2